Om Kvak

KVAK siges ofte at stå for "Kongelig Vand Atlet Klub". Klubben har faste lokaler beliggende på Århus havn. Her er klublokale, samt garagefaciliteter til vores gummibåde, værksted, kompressorrum, plus andet.

Kvak består af ca. 80 medlemmer, heraf 40 aktive og 40 passive. Hver mandag, året rundt, er der klubaften i vores lokaler fra kl. 20.00.

  Makkeråndning

På vores klubaftner bliver materiel efterset/afprøvet. Der fyldes flasker og hvad der ellers måtte kræves af reperationer/vedligeholdelse. Den mindre seriøse del af en klubaften finder sted i klublokalet, som bla. er udstyret med bar og sofagruppe. Her bliver diskuteret nyt vs. gammelt udstyr. Der fortælles historier (Findes der juletræer på 30 meters dybde?? Det mente et medlem, at han havde set), erfaringer og sidst, men ikke mindst, en god portion platheder. Interreserede er naturligvis altid velkommen til en snak og en rundvisning af faciliteterne.

 

 

Fra starten af oktober måned har klubben også hver fredag lejet lyseng svømmehal. Det omfatter springbassinet, det almindelige bassin og børnebassinet. Her må medlemmer tage venner og familie med.
Ud over at vi dykker meget, har vi også andre aktiviteter, som eks. Sommerfest, Julefrokost og almindelige grillaftner.

Powered by BlogEngine.NET 1.6.0.0